Praxis Vertebralis

Denne behandling retter op på skævheder i rygsøjlen, muskelspændinger og blokeringer, som ubehandlet kan føre til sygdomme sidenhen.

Om Praxis Vertebralis

Dette er en ny teknik fra det gamle Grækenland, studeret af læger i Asien, forsket i af en zoneterapeut i Argentina og taget med til Danmark medio 1999, til videre udbredelse her.

Denne behandling retter op på skævheder i rygsøjlen, muskelspændinger og blokeringer, som ubehandlet kan føre til sygdomme sidenhen.

Bruges som regel integreret med zoneterapibehandlingen.

Lone Sorensen Lopez’s neuroreflexologo/zoneterapi undervisning er i overensstemmelse med Dr. Jesus Manzanares der er læge og videnskabelig forsker v/ Hospital Sagrado Corazon og v/Hospital Vall d’Hebron i Barcelona-Spanien. Dr. Manzanares har mange års erfaring i forskning på ovenstående hospitaler, med afprøvning, på mere end 70.000 patienter, af reflexologiens behandlingsresultater og diagnoseværdi, baseret på videnskabelig forskning, set ud fra neorofysiologisk viden og forskningsmaterialet omhandler 

bl.a.,sammenhænget mellem reflexologo/zoneterapiens koncepter, det centrale-og perifere nervesystem, samt den fysiologiske/kemiske effekt af processen.

-TEMPRANA STIMULATION er et terapeutisk, reflexologisk koncept, udviklet til stimulering af nyfødte og børn med hjerneskade. Temprana Terapi er brugt i Sydamerika i mere end 20 år. -TEMPRANA STIMULERING kan udføres af uddannede terapeuter, men indeholder også et undervisningsprogram til oplæring af forældre med henblik på daglig stimulering hjemme. -TEMPRANA BETYDER TIDLIGT!! Tidlig, hurtig og effektiv behandling er nøgleord i konceptet. -EN BETINGELSE FOR RESULTATER -TIDLIG betyder, at barnet kommer i omgående terapeutisk behandling. -INTENSIV betyder, at barnet dagligt modtager terapeutisk stimulering 1 til 2 timer- også selvom man endnu ikke kan definere skadens omfang.

Glæder mig til at se dig i klinikken

Hovedgaden 421

2640 Hedehusene