Behandlinger

Zoneterapi

Ved behandling på fødderne sker, en øget mængde af kroppens eget morfinstof(endorfiner), et øget energiflow, en styrkelse af immumforsvarset/hormonsystem/blodcirkulation/udrensningen. Kort sagt bedres dine egne selvhelbredende kræfter, til gavn for bl.a. Lunger, hjerte, mave/tarm, lever, mm. Med smerter i ryg, eller migræne, tennisalbue, menstruationsØV, el.a., trænges der til afstresning. Zoneterapiens force er: den løber ind over det hele i behandlingsforløbet. Behandlingen bruges tillige som et boost til vedligeholdelse af dit velbefindende.

Laserterapi

Terapien øger den lokale conc. af makrofager(en type hvide blodlegemer)som er naturlige forsvarsmekanismer. Der sker en øget cellerespiration, og blodgennemstrømning. NB! Cancerceller har vist sig upåvirkelige af laserbehandling! Jeg har brugt denne terapi i klinikken siden 1992, og som årene er gået, jf.løbende erfaring, udraderede den til sidst mine akupunkturnåle.

Praxis Vertebralis

Denne terapiform blev integreredes i klinikken i 1999. Teknikken er blevet en naturlig del af fodzoneterapi hos mig, da den er med til at rette op på rygskader, løsne muskelspændinger, blokeringer i meridianernes energiflow. Den behandlingsform stammer fra studier af en læge i Asien, og er oprindelig hentet fra den gamle grækenland. 

Ledmobilisation

Dette er en udstrækningsteknik, kaldet PNF-Stretching, som bruges til at snyde de neurologiske følsomme modtagere i eks.vis.muskelvæv. øget blodtilførsel, løsner spændinger, afslapper foden. Da en forvriding af fodens bådben har relation til nederste del af ryggen, blæren, tyk-, og tyndtarm, har denne terapi fin relation til zoneterapien og derfor integreret i klinikken i 1999.

Akupressur

Denne behandling bruger jeg som et glimrende supplement til at få livsenergien(kaldet qi) til at flyde mere frit i kroppen, hvor det giver god mening, set i forhold til en anden ønsket behandling,  eksempelvis laser-ledmobilissation

Ansigtszoneterapi

Dit ansigt har langt over 500 pkt/zoner som ved behandling interagerer med resten af din krop, ved hjælp fra centralnersystem, meridianbaner, behagelige massageagtig behandling, forbedre tilstandene i hals og ansigtets bindevævsceller, men også styrker organer eks. lunger, mave, tarme, letter spændinger i eks.hofteled, nakke, skuldre…mmm.

Det er en blid terapi, så den bliver også brugt til ren wellness, da den er afstresser, giver bedre søvn.

Samtaler

Samtaler healer på flere niveauer.  Derfor har jeg (udover de ’almindelige’ samtaler), de senere år haft samtaletider med ikke-fysiske sjæle via klientønsker. Det har vist sig, at denne mulighed er med til at mindske sorgfulde tanker, angst for døden, at fremme glæden ved dette liv. Det spirituelle liv er jo her, lige midt i din dagligdag, og emmer af sundhed på både krop og sjæl, hvis du er opmærksom på det.

Lad os sammen finde den rette behandling til dig

Glæder mig til at se dig i klinikken

Hovedgaden 421

2640 Hedehusene